2011. december 21., szerda

Real Madrid - Ponferradina 5:1 (Copa del Rey)

Real Madrid ZS :P

A 2011-es naptári év utolsó meccsét játszotta le a csapat, úgyhogy megnyugodhatnak a kedves olvasóim: az elkövetkező néhány napban - január 4.-ig - nem kell futballmeccset összefoglaló és értékelő postot olvasnotok. :) 
Szerény véleményem szerint a továbbjutás kérdése már Ponferradában eldőlt, a kérdés csak az volt, hogy egy vagy két számjegyű különbséggel lépünk - e tovább a nyolcaddöntőbe. A meccs eseményeit nem is nagyon állnék neki boncolgatni.Csak pár szót írok.
Callejón megint duplázott. Már - már ott tartok, hogy csak a frizurája irritál -aminek ugye semmi köze a futballtudásához-, mert más, amit kritizálhatnék nincs rajta. Azon még gondolkozok, hogy kezdőszint-e, de hogy minimum stabil cserejátékos az biztos.(amolyan 12. ember)
Sahin olyan labdákat osztott, hogy a török-német kollégája is megirigyelhette volna. Gólt is szerzett, remélem, hogy ez jót tesz az önbizalmának. Türelmesen várom, hogy formába lendüljön. Jó lesz ez a gyerek...
Varane is gólt fejelt, ezt ki kell emelnem, mert nagyon szép fejes volt.
Granero jobban rúgja a szabadokat, mint Krisztina Királynő. Képzeljétek, az összes átszállt a sorfal felett! :D :P
Joselu nagyon érzi az első labdaérintéseket. Neki 30 másodperc elég volt ahhoz, amihez Benznek 78 nem volt elég: gólt szerzett. 
Benz egyébként irritáló mód önző volt és ezt még meg is fejelte azzal, hogy nagyobbnál nagyobb helyzeteket hagyott ki. Valahogy nem az ő napja volt...
Özil végre megrázta magát. :)
Khedira rendre előrement a támadásoknál és el is játszotta a csapat bohóca szerepét. Jókat nevettem a bénázásain, valahogy nem tudok rá haragudni emiatt. :D
Játszott még vagy fél tucat canterano is.
Az ellen gólját meg felfogom a Real Madrid karácsonyi ajándékának a Ponfe számára. :)

A sorsolás pénteken lesz, akkor tudjuk meg, hogy melyik csapat lesz az ellenfelünk a nyolcaddöntőben. Egyébként -kis túlzással- február elejére végeznek is a kupával, miközben a döntőt csak május közepén rendezik feltéve, ha nem lesz egyik döntős sem érdekelt a Bajnokok Ligája müncheni fináléjában. Január 4.-ig nincs több foci, mindenki karácsonyozik -kivéve az angol csapatokat. (Hogy lehetnek ilyen idióták, hogy december végén 4-5 fordulót lezavarnak 2 ünnep közt? ) 

Szép volt Fiúk!






Carail elkérte Moutól a mellényét XD



HALA MADRID!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése