2011. december 14., szerda

Ponferradina - Real Madrid 0:2 (Copa del Rey)

Tegnap a Real Madrid számára is megkezdődtek a küzdelmek a Király Kupában. Az ellenfelünk a 16 közé jutásért a harmadosztályú Ponferradina együttese volt. A meccs olyan volt, mint amilyennek vártam a gyászos végű El Clásico után. A szurkolók nagy részének és a csapatnak is körülbelül púp volt a hátán a meccs, így a színvonal is épp ennek megfelelő volt.


Ha röviden szeretném jellemezni a meccset, egy szóval is megtehetném: dögunalom. Még arra is jutott időm, hogy fórumot és blogot olvasgassak közben, mert annyira nem történt semmi. A Ponferradina kis csapathoz híven betömörült védekezni, a fővárosiak pedig semmi pluszt sem tettek hozzá a játékhoz. Nem is nagyon bonyolódnék értékelésekbe, csak nagy vonalakban.
Varane volt a meccs legjobbja. Nagyon tehetséges a francia védő és ha minden jól megy személyében egy betonbiztos középső védője lesz a Madridnak pár év múlva.
Callejón oda-vissza felszántotta a pályát és nagyon nagyot küzdött. Most már szívesen megnézném egy bajnokin kezdőként mondjuk Cé helyén. Mindig tud élni a lehetőséggel, amit Mou ad neki. Az első gólt ő szerezte.
Gonza a másik, aki szintén nagyot küzdött. Az, hogy az ő neve mellett nem jegyezhetünk fel egy találatot sem az nem rajta múlt, ám így is adott egy gólpasszt. A második félidőben volt egy gyönyörű szólója. Az meg ahogy örült a góloknak...komolyan mondom én még ilyet nem nagyon láttam. :D Kb ugyanúgy örült mind a két gólnak, mintha ő szerezte volna.
A többiek viszont ássák el magukat. Leginkább 2 emberre gondolok itt.
Albiol is élt a lehetőséggel, még egy ilyen iramú meccsen is ki tudta magát állíttatni. Fogalmam sincs, hogy mi lett vele...ő nem volt ennyire rossz. Ennyit tesz, hogy nem játszik rendszeresen?
meg hozta a formáját. Azok után, hogy lehozta a Marca, hogy kisírta Mourinhonál, hogy játszhasson a lelki békéje érdekében -rosszul esik neki a sok kritika az El Clásico miatt- nem is vártam tőle mást: önző volt egész este. Minden létező helyről kapura lőtt, a szabadrúgásokat sem engedte át másnak, kis híján balhét kezdeményezett és senkinek sem passzolt. Csak Gonzával 2 gólt rúgathatott volna - szegény argentin ott állt szembe a tök üres kapuval, de ez a pincsifing azért sem passzolt neki, inkább belelőtte a kapusba-. A legjobb az volt, amikor Mou végre lecserélte. A második gól az ő nevéhez köthető, de valahogy nem hat meg vele. Nem a harmadosztályú csapatok ellen kell megmutatni, hogy ki a legény a gáton, hanem a Barcelona ellen, mert az az ő szintje elméletileg és nem ez...

Szombaton utazik a csapat Sevillába, 2011 utolsó bajnokijára. Remélem, hogy oda a harcosabbik énjüket viszik....

Összefoglaló







HALA MADRID!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése