2012. április 25., szerda

Gondolataim :)

Itt vagyok már több órája a Bajnokok Ligája egyik elődöntőjének a vége után és még mindig kavarognak a gondolatok a fejemben. Hihetetlen hogy kiesett a Barcelona... és ismét nem lesz címvédés! A Chelsea sem tartozik a kedvenc csapataim közé, de amit ma összehoztak, az hatalmas tett volt! Amit 2009-ben elvett tőlük Övrebö meg az UEFA, most visszaadta. Az angolok tehát megtették a magukét, most a Real Madridnál pattog a labda...

De most félreteszem kicsit a focit. :)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogyan sikerült ennyire jól megcsinálni az Internátust? Évadról-évadra jobb. Most erősen tartom magam, hogy ne nézzem meg előre a következő részt. Mindig sikerül úgy befejezniük egy részt, hogy biztosan valami lógva maradjon és leüljek megnézni a következőt is. Egyszerűen tökéletes, csak épp hétfőtől szombatig tövig rágom a körmöm a folytatást illetően. :D A másik pedig az, hogy úgy össze tudnak zavarni, hogy teljesen kiszámíthatatlan és épp ezért jó. :)

Nebrija Egyetem, ez az épület a történetben szereplő Fekete-tó Internátus.

" Egy kísérteties erdő mélyén egy első látásra nyugodt életű, patinás, ódon bentlakásos iskola bújik meg. A tanulók is átlagosak, kisgyerekektől a tinédzserekig lányok, fiúk egyaránt megkezdték a következő iskolaévet. Azonban az épületet lappangó félelem járja át: pislákolnak a lámpák, magyarázat nélkül csapódnak ajtók, test nélküli árnyak suhannak az éjszakai folyosón, az erdőből pedig valaki szüntelen figyel… Úgy tűnik, néhány tanár sejt valamit, de csak az öreg történelemprofesszor kezd nyomozni a sötét titkok után – ő sem sokáig… "





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése