2012. február 16., csütörtök

Real Madrid - Levante 4:2 (La Liga)

A legutóbbi fordulóban csapatunk a Levante együttesét fogadta a Santiago Bernabéuban. Mint az ismert a valenciai kiscsapat az ősszel hazai pályán győzni tudott a madridiak felett, ezért tehát volt miért visszavágni nekik.



A meccs előtt köszöntötték a Madridba látogató és az idény végén visszavonuló Roberto Carlost. Szerintem nem hazudok, ha azt mondom, hogy az egész stadion állva tapsolta a klub és a világ valaha volt legjobb balhátvédjét. Jó volt látni a golyófejű brazilt, csak azt sajnálom, hogy miután szögre akasztja a stoplist nem Madridban, hanem a Macskakajánál Mahacskalánál vállal majd munkát.
A kezdő 11 rögtön 2 meglepetést is tartogatott: Benzema és Higuaín egyszerre kezdtek, illetve a frissen felgyógyult Khedira helyén Granero kapott lehetőséget. A Madrid magához ragadta a kezdeményezést, de mint ahogy mostanában lenni szokott mégis az ellenfél szerezte meg a vezetést. Lassan ez már annyira megszokottá válik, hogy a Madridnak javasolni kellene a szövetségnél, hogy minden bajnokit 0-1-ről kezdjenek, mert úgy néz ki, hogy máshogy nem megy. Szinte mindig elkerülhető helyzetekből találnak gólt és szegény Ikert annyira tudom sajnálni ilyenkor. A gól után a fővárosiak felpörögtek, de hiába szögezték úgy a kapuhoz a Levantét, hogy törte a hátukat a háló az utolsó passzokba, lövésekbe mindig hiba csúszott, egész addig, amíg a bíró egy véleményes helyzetben ki nem állította a vendégektől Iborrát és nem ítélt büntetőt a Madridnak, amit Cé értékesített és egálra állította az eredményjelzőt. A második félidő elejét szintén a már megszokott forgatókönyv szerint nagyon megnyomta a Madrid, méghozzá nem is eredménytelenül. Ballesterosról úgy fordult le Higuaín, hogy öröm volt nézni és aztán odarajzolta Cé fejére a labdát, amit a portugál a Levante kapujába fejelt. Nem telt el 5 perc és a szurkolók megint gólnak örülhettek, ugyanis Cé úgy gondolta, hogy nem elég neki 2 gól, ő hármat akar rúgni és az idény gólja címet is magának szeretné begyűjteni. Egy meseszép gólt lőtt és a meccs végén még egy gólpasszt is adott Benzemának, aki szintén nem egy csúnya mozdulattal helyezte kapuba a bogyót. Ám hogy ne legyen fenékig tejfel a hangulat, Koné még elhelyezett egy szépségtapaszt és Iker másodszor is maga mögé nyúlhatott a kapuba.



volt a meccs legjobbja egyértelműen. Mesterhármas és egy gólpassz.
Özilt sajnálom, hogy csak kapufáig jutott.
Xabi Alonso ismét elég szürke volt.
Granero reklamálásban élvonalbeli szintet hozott, fociban kevésbé.
Gonza gólpassza gyönyörű volt! Az a megindulása a 2008/09-es önmagát idézte. :) Egyébként viszont nem tudom,hogy mi van vele...nagyon hiányzik már egy Gonza gól.

A lényeg: Katalóniában nagyon hideg van mostanában, -10. :D :P Lehet, hogy összejön majd az a 13? :)

Szép volt Fiúk!







HALA MADRID!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése