2012. február 25., szombat

CSKA Moszkva - Real Madrid 1:1 (Liga de Campeones)

Végre megkezdődött a Real Madrid számra is a Bajnokok Ligája kieséses szakasza. Ha más nem, hát ez az egyik legbiztosabb jele annak, hogy közeleg a tavasz. Sajnos viszont erről a meccsről sem tudok túl sokat írni, mert a második félidő alighogy elkezdődött csőtörés volt nálunk és nem nagyon tudtam a stramre koncentrálni.

Először is: bosszant az eredmény. Szép az idegenben szerzett gól, mert még nagyon hasznos lehet, de ha 93 percig kibírtuk 1-0 -al, akkor már miért kellett az a rövidzárlat a végén? Utolsó percben bekapott góllal mentette döntetlenre a meccset az orosz csapat és ezért még indig kicsit ott van bennem a tüske.Engem a CSKA kicsit meglepett. Ugyan azt tudtam, hogy annak idején az Inter 2:0-al ejtette ki őket a Bajnokok Ligájából és még otthon is csak egy kínkeserves győzelemre futotta tőlük, de azt azért mégsem hittem, hogy ki tudnak fogni a Real Madridon. Nem tudom, hogy a szokatlan terep (műfű) és a szokatlan hideg kombinációja volt-e a bűnős ebben vagy más, de egy biztos: ha kicsivel jobban odatesszük magunkat már el tudtuk volna rendezni a továbbjutás kérdését az orosz fővárosban is.Nem értem, hogy miért állt neki a fél csapat ívelgetni...A földön nagyon is zavarba hozható lett volna a moszkvai egylet, de nem, Serg, Pepe meg még sokan mások inkább teljes erőből belebikáztak a labdába és úgy küldték előre lesz, ami lesz alapon. Nagyon hiányzott a pályáról Di María és az, hogy sem Xabi, sem Mesut sem pedig Callejón nem voltak képesek egy normális passzt sem adni.
Cristiano Ronaldonak köszönjük a gólját, de amellett nagyon önző volt az egész meccs alatt. De lehet, hogy csak egy nő vagyok, aki nem ért a focihoz és nem találja benne a logikát, hogy ha középen fut üresen a csapattárs, akkor passz helyett miért kell megkerülős csellel próbálkozni, amiről már akkor látszik, hogy nem fog bejönni, amikor kitalálta?
Xabi Alonsot kicsit leültetném pihenni, mert nagyon látszik rajta,  hogy fáradt.
Coentrao nagyon kis sete suta volt egész este, tisztelem az igyekezetét, de épp azért is hibázott annyit...
Callejón pedig kérdőjel a számomra. Ahhoz, hogy hogy kezdő legyen egy BL meccsen, ahhoz még elég súlytalan szerintem, ráadásul azt bizonyította kedden, hogy nincs agya. Csak az első félidőben 2 gólt rúgathatott volna Gonzával. Valahogy passz helyett mindig ellőtte - méghozzá a lehető legrosszabbul -, ha meg lőni kellett volna, eladta...
Benzema valószínűleg elmismásolta a bemelegítést, aminek meg is lett az ára: 2-3 hétre kidőlt, miután alig 12 perc után cserét kért.
Gonza állt be a helyére és az ő agilis játékának köszönhetjük a gólt, mert ha ő nem csap le arra a labdára, akkor nincs helyzet sem. Végig sokat mozgott, arról pedig nem tehetett, hogy nem kapott értelmes labdát. Most kap 2-3 hetet a bizonyításra. A Barca elleni visszavágó óta Mou sutba dobta a rotálási rendszert és visszaminősítette Gonzát cserecsatárrá. Sokan támadják, mert az utolsó gólját még a múlt hónapban szerezte, de kérdem én: Megkapta a lehetőséget, hogy gólt szerezzen? Nem. Akkor miről beszélünk?

Vasárnap jön a folytatás a Rayo ellen a bajnokságban. 

Szép volt Fiúk!









HALA MADRID!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése