2012. február 7., kedd

Getafe - Real Madrid 0:1 (La Liga)

Bevallom, elég nehéz bármit is írnom értékelés gyanánt, de azért megpróbálkozom vele, ezért -tőlem kissé -rendhagyó formában tárom a világ elé az értékelésemet.

 A Getafe bebizonyította, hogy egy masszív kis csapat. Ugye mindenki emlékszik rá, hogy otthon elkapták a Barcelonát, sőt mi több, nyertek is ellenük 1 góllal. A Real Madrid a győzelemmel egy szép sorozatukat szakította meg, nevezetesen a múlt év ősze óta nem találtak legyőzőre a Coliseum Alfonso Perezben. Remélem, hogy a hétvégétől sikerül nekik ismét egy ugyanilyen szép veretlenségi sorozatot felállítaniuk!

A Real Madrid védelme olyan, mint egy fal, de azért akadnak rajta kisebb rések. Talán a szokatlanul hideg időjárás miatt nem igazán volt kedve a fiúknak a focihoz, legszívesebben mindegyikük otthon ült volna a jó meleg szobában, minthogy Madrid külvárosban futkározzon a labda után egy spanyol bajnoki mérkőzésen. Sok volt a pontatlanság és nagyon tompák voltak. Sergnek gratulálok a  góljához, nagyon szép fejes volt! A spanyol védő nagyon nagy formában van mostanság, tartsa is az idény végéig! A szokatlan körülmények ellenére egyébként több gólt vártam. Mou a rotálást félretéve - talán a Barca elleni kupameccs miatt? - ismét Benzemát kezdette, de képtelen volt betalálni. Igazából nem is nagyon értettem, hogy miért ő kapta meg ismét a lehetőséget az argentin helyett. Próbálkoztak a kiugratásokkal, de ez a műfaj leginkább Gonza asztala és nem a franciáé, ami meg is látszott. De a lényeg: megszereztük a 3 pontot és az ilyen nyögvenyelős pontszerzésekkel lehet bajnokságot nyerni.

A folytatás vasárnap fél 10-kor következik, otthon fogadjuk a Levantét. Katalán barátaink legyőzték a Real Sociedadot, így a különbség továbbra is 7 pont a javunkra.










HALA MADRID!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése