2012. október 30., kedd

Idézet

"Mindig van egy pont, ahol az út kettéválik. Abban a hitben válunk szét, hogy az útjaink egyszer újra összefutnak. Ahogy távolodunk az úton a másik egyre kisebbnek tűnik.... Az ember egyszer csak rádöbben, hogy vége, végleg. Nincs visszaút, érzi az ember. És ekkor jön el a pillanat, mikor felidézzük, hogy is kezdődött, majd rájövünk, hogy jóval azelőtt, mint gondoltuk volna. Az emberben ekkor tudatosul, hogy minden csak egyszer történik meg és bármennyire szeretnénk, ugyanaz az érzés már soha nem lesz meg. Soha többé nem érezzük magunkat három méterrel a felhők felett.
/A felhők fölött 3 méterrel/

2012. október 29., hétfő

Hétfő...

Olyan vagyok, mint Garfield....utálom a hétfőket. :/ Az 1 napos extra rövid hétvége után olyan nehezen ment a felkelés reggel! Ráadásul pedig kávé sincs itthon, de legalább a kinti hideg felébresztett. 6 órakor felhúztam a redőnyt és csak néztem, ahogy nagy pelyhekben hull a hó. Ez decemberben rendjén lenne, a meleg szobában ülve és az ablakból nézve, de október 29.-én?! Már reggel majd megfagytam és bónuszként jött rá, hogy a fatelepen, ahol az oktatás zajlik csak reggel kapcsolták be a fűtést, de azt is minimális szinten, ergo hiába ültem kabátban az előadásokon, majd megfagytam. Hazafelé jövet, amikor Üllőn az állomáson toporogtam, szabályosan nem éreztem a lábujjaimat. Teljesen átfagytam, így amikor hazaértem befeküdtem az ágyba, úgy ahogy voltam, estére pedig már jelentkeztek is a megfázás tünetei. Az orrom folyik, a torkom kapar meg valamit még érzek, félek, hogy valami komolyabbat szedtem össze... Hiányozni mondjuk addig akkor se fogok, amíg meg bírok mozdulni. Kereken 1 hónap múlva vizsgázom és könyvünk abszolút nem lesz, jegyzeteket meg talán 1-2 hét múlva kapunk. Na tessék, így tanuld meg az egész anyagot... 3 jogszabályt fejből kell tudni, most is épp ezeket olvasgattam az interneten: BTK 29 § , 30 § és a 2005. évi CXXXIII.tv. Sorban: jogos védelem, végszükség és a személy- és vagyonőrökre vonatkozó törvényállás.  Egyébként azon agyalok, hogy letegyem-e tavasszal a fegyvervizsgát. ( Egy nő kezében a fegyverrel, mindig veszélyes :D ) Csak mert fél évig biztosan alkalmaz az önkormányzat, de ha nem hosszabbítják meg, akkor is kötelező a program szabályai szerint még fél évet dolgoznom a szakmában és úgy csak könnyebb elhelyezkedni, ha van fegyverviselési engedélyem. Ezzel a képesítéssel egyébként portaszolgálatra bármikor mehetek és ez jó alap bármihez. Akár még testőr is lehetek. :D Hát majd meglátjuk, hogy mi lesz....



Tegnap játszott a Madrid és egy laza ötöst gurítottak a Mallorcának. Nagyon örültem neki, hogy a dortmundi kisiklás után kicsit magukra találtak. Az első félidőben nagyon nyomtak, a második elejét picikét álmos tempóba váltottak, de Mou kettőt-hármat ordított nekik és megint rákapcsoltak, de nem vitték túlzásba: csak annyit adtak ki magukból, amennyi feltétlenül szükséges volt és hogy ez öt gólt ért, abban azért benne volt a Mallorca védelme is. Pár megjegyzés:
- Akik Marcelot kritizálják, most remélem sokszoros erővel mea culpáznak. Essien csak vészmegoldás és most látszik igazán, hogy mennyit is számítanak a felfutásai a támadásoknál.
- Modric játéka nagyon tetszett. Csak így tovább és akkor szeretni fogom....ha már a születésnapunk közös :D (09.09.)
- Cé lőtt 2 gólt és adott egy passzt, amúgy elég hisztis kedvében volt. Legalábbis én úgy vettem észre.
- Örültem, hogy Morata lehetőséget kapott. Szerintem jól szállt be a meccsbe. :) Calleti gólja előtt pedig gyönyörű labdát küldött Mesutnak.
- Gonza elvitte a meccs embere díjat. 2 gól, 2 gólpassz. Na ez az, amire én azt mondom, hogy ez már egész jó teljesítmény, olyan Higuaínos. :) <3 Azért nekem már hiányzott a duplákat gurító és gólpasszokat adó Pipita és nagyon boldog voltam tegnap este, amikor aludni mentem. Egyébként hihetetlenül fel tudja dobni a hangulatomat napokra, ha gólt szerez. :) Kemény vagyok és szőrszálhasogató, ha az ő teljesítményéről kell nyilatkoznom és sokszor írok vagy mondok ezt vagy azt rá, de fontos tudni, hogy én ezerrel "mögötte" állok és beleköthetek akármibe, akkor is vigyorgok és vigyorogni fogok, ha gólt lő. :) <3 Egyébként ma kijött az Aranylabda huszonhármas listája. Három kérdésem lenne:
1. Busquets....most a Jászai Mari - díj jelöltjeiről van szó vagy az Aranylabdáról?
2. Benzema?!
3. Gonzalo hol maradt róla, ha már a francia valami rejtélyes oknál fogva felkerült rá?






Én ezen a képen jót nevettem. :D Figyelitek a magasságkülönbséget? :D

2012. október 27., szombat

Merengő

Ma a motivációs tréningen egy személyiségtesztet kellett kitöltenünk és mindannyian megtudhattuk, hogy a 4 személyiségcsoportból melyikbe tartozunk. Bennem van némi szangvinikus és flegmatikus hajlam is, de a domináns nálam a melankolikus. Másképpen nevezve az introvertált, a gondolkodó, a pesszimista. Ahogy elolvastam a jellemzőket, sikerült teljesen magamra ismernem benne, úgy gondoltam, hogy megosztom ezt Veletek. :) Úgy olvassátok, hogy szinte 100%-ban jellemző rám, ami itt áll.

A szó eredeti jelentése: szomorú, búskomor, mélabús, de értelmezése mára elmélkedő, mélyen gondolkodó-ra változott. A melankolikusokat nagymértékű gondosság, komolyság jellemzi. Szeretnek magukban lenni, kedvelik a csendet. Nagyon érzelem-orientáltak, érzelmeik vagy az eksztázisig emelhetik, vagy a kétségbeesésbe taszíthatják őket. Szeretnek időt szánni arra, hogy több oldalról közelítsenek meg egy dolgot. Szívesen csatlakoznak másokhoz, nem rámenősek, azt szeretik, ha mások kezdeményeznek irányukba. Munkahelyén a melankolikus a jó minőségről és kreatív megoldásokról gondoskodik.

Erősségek
A melankolikus emberekre jellemző az éleslátás, az érzékenység és a lelkiismeretesség. Nagyon intenzívek, komolyak és elszántak. Géniusz hajlamuk van, tehetségesek és kreatívak. Filozofikusak és idealisták. Minden formában értékelik és élvezik a szépséget. Nagyon hűségesek, mások felé érzékenyek és jól kommunikálnak. Önfeláldozók, precízek és elemző típusúak. Munkájukban pedánsak, jól szervezik meg dolgaikat és van önfegyelmük. Halk szavú, kellemes emberek, akik általában tehetségesek a művészetekben, költészetben és a zene területén. Magasra állítják a mércét és kitartóak. Szeretik magukat az időbeosztáshoz tartani. Spórolósak és szeretik a rendet. Könnyen felismerik a problémákat, következetlenségeket és kreatív megoldásokat találnak rájuk. Szeretik a táblázatokat, képleteket, illusztrációkat. Befejezik, amit elkezdenek. Teljesen jól érzik magukat a háttérben, nem szeretik magukra vonni a figyelmet. Hűséges barátok és figyelnek arra, amit a másik mond. Másokkal mélyen együtt éreznek.

Gyengeségek
A melankolikusok gyakran rosszkedvűek és depressziósak. Hajlamosak a gyenge énképre és az önmarcangolásra. Magukkal vannak elfoglalva, sokat álmodoznak. Nehezükre esik másoknak megbocsátani és múltból származó fájdalmakat elfelejteni. csak a tökéletessel tudnak megelégedni, emiatt nagyon nehéz megfelelni nekik. Sokszor éreznek bűntudatot semmiségek miatt. Van, amikor úgy érzik mások nem szeretik őket és hajlamosak elhinni, hogy mindenféle betegséget elkaphatnak. Nagyon óvatosak a barátkozásban, a tökéletes társat keresik. Maguk alatt vannak, ha felfedeznek magukban vagy másban valami tökéletlenséget, fogyatékosságot. Nem kezdeményeznek, túl sok időt töltenek a gondolkodással. Az érzelmeik meghatározzák a munkájuk minőségét. nagy szükségük van biztatásra, elfogadásra. Szociálisan bizonytalanok, visszahúzódóak és távolságtartóak. Nehezen lehet velük ismerkedni, mert nagyon zárkózottak. Nehezen fogadnak el bókokat. Hajlamosak arra, hogy másokat kritizáljanak. Bosszúállók és ellenszenvesek is lehetnek. Tele vannak ellentmondásokkal.

2012. október 23., kedd

Október 23.

Gondoltam felugrok kicsit mielőtt megyek és megnézem a Szabadság, szerelmet. :)


2012. október 22., hétfő

Vasárnap...

A vasárnapom úgy telt, ahogy mindig is szokott. Legalább is általában szokott. Sajnos az elmúlt két hétben nem nagyon jutottam el a templomba, de most végre nem jött közbe semmi. Már hiányzott....2 hétig bírom ki "csak" istentisztelet nélkül, de azt is úgy, hogy a második hét végén már nagyon elkezd hiányozni és valahogy nem találom a helyem, sőt még kicsit a lelki egyensúlyom is felbomlik. A mai textus ez volt: "Örüljetek az Úrban mindenkor, ismét mondom, örüljetek! " (Fil. 4:4 ) Pál apostol fogságban volt, amikor ezt a levelet írta a szívéhez annyira közel álló gyülekezetnek. Az öröm levelének is szokták hívni, mert több mint 10x fordul elő a levélben az "örül" szó. Mennyire szép is, hogy Pál még abban a nyomorúságos helyzetben is képes volt az örömre... és ezt kellene nekünk keresztényeknek is megtanulni. Sokakat épp azért taszít a kereszténység, mert csak szomorú és besavanyodott embereket látnak, pedig ennek nem így kellene lenni....Na jó a teológus énemet most szépen rendre utasítom.  A prédikáció végén a Tiszteletes Asszony felolvasott egy rövid történetet Gyökössy Endre egyik könyvéből. Már rég elhatároztam, hogy bevásárolok Gyökössy életművéből. Ő lelkész és pszichológus is volt egyben és nagyon jó dolgokat mondott - írt le, de eddig még nem szereztem be tőle semmit, hát eljött ennek is az ideje. (Teológaként én Joó Sándor prédikációs köteteiből vásároltam be meg Ravasz László írásaiból).
Délután itthon voltam és elkezdtem a jogot megtanulni. Így elgondolkoztam rajta, hogy azért mennyivel könnyebben tanulja meg az ember azt, ami tényleg érdekli, meg azt, ami nem. Egyetemistaként ennél nagyobb anyagrészeket tanultam meg hétről hétre és délután mindig szépen leültem a fenekemre, elővettem a könyvet meg a jegyzeteket és szépen megtanultam. De most?... Már az egy külön meccs saját magammal, hogy kézbe vegyem a mappát és leüljek tanulni. Az meg a második félidő, hogy addig fel ne álljak a helyemről, amíg fejből vissza nem mondom az egészet... Azt hiszem én vért fogok izzadni ezzel az egész biztonsági őrösdivel, de ha beledöglök is meg fogom tanulni. Akkora a bizonyítási kényszer bennem mások és saját magam felé, hogy nem fogja hagyni, hogy ellazsáljam...maximalista is vagyok és kitartó ez a három tulajdonság így egyben pedig gyilkos elegy. Pont az az ember típus vagyok, amire a pszichológus csak annyit mondott, hogy az ilyeneket viszi el leghamarabb a rák. Bár az édes mindegy eszempontból, hogy lesz-e bizonyítványom Mikulásra vagy nem...saját magamnak csak akkor fogok tudni megfelelni, ha 100 %-ot hozok, másként nem... Szóval ahelyett, hogy teológiai okosságokat firkálok, úgy mint az előbb, inkább a jogszabályokon igyekszek gondolkodni. Jó lenne, ha végre képes lennék bele nyugodni, hogy az egyik professzor szavaival élve valakinek gyülekezeti tagnak is kell lenni és ahelyett, hogy megint a Hittudományin töröm a fejem, inkább biztonsági őrként próbáljam magam elképzelni... Na tessék ez a melankolikus személyiség egyik legfőbb jellemzője. Imádja az önsajnálatot és az önmarcangolást. Én ebben már nagymester vagyok...


Szombaton volt meccs is. :) Kíváncsian vártam, hogy milyen kezdővel áll majd ki a Madrid, mert a védelem körülbelül fele kidőlt. Hát érdekes volt picit Essien balhátvédben, de megoldotta. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem Marcelo irtóra hiányzik...a bal oldalunk picit meg van így lőve, mert nincs ott a kis brazil, aki feljöjjön a támadásoknál és besegítsen. Egyébkén nem sok mindent tudok róla írni, mert ritka unalmas egy bajnoki volt.  Ikerrel nem tudom mi volt...fogjuk rá, hogy rossz napja volt. Én tényleg nem akarom őt bántani. Cének semmi nem akart összejönni, a gólt is tizenegyesből szerezte, de miután évek óta raklapnyi gólt lő minden idényben elnézzük ezt neki és amúgy is válogatott meccsek voltak. Kaká egy bazi nagy kérdőjel számomra. Néha-néha bámulatosan el tudja hitetni velem, hogy képes még egy exaranylabdáshoz méltó teljesítményt lehozni, de aztán lerombolja az illúziót rögtön. Most kezdett, de ha értékelnem kellene....hát...maradjunk annyiban, hogy illúzióromboló volt. A sor végére hagytam Gonzalot. :) Az argentin lőtt egy olyan gólt már megint, hogy a szám is tátva maradt, ergo ott folytatta, ahol Chile ellen abbahagyta. Én, kis naiv és tudatlan azt hittem, hogy legalább virtuális buksisimogatást kap érte, de tévedtem. Azt próbálják meg nekem bemagyarázni, hogy véletlen lett gól, mert nem is kapura szánta. Agyam eldobom, de komolyan.... Magyarázza már el nekem valaki, aki okosabb, mint én, hogy tulajdonképp mi a bajuk van Higuval? Miért rúgnak bele még ilyenkor is egyet? Miért kritizálják úton-útfélen akkor is, ha nem érdemli meg? Mondjuk én vagyok a hülye, hogy felhúzom magam azon, amit pár fotelszurkoló és önjelölt szakértő hajtogat...Madridban szeretik - a "Pipita quédate" - és ez a lényeg, nem az, hogy a magyar chips zabáló távirányítóbetyárok miket írogatnak a világhálóra.
Vasárnap délután fél szemmel néztem az Inter-Catania meccset is és mosolyogtam egy jót: Zanetti 39 éves, az Inter edzője, Stramaccioni pedig fiatalabb nála 3 évvel. :D Ez azért mekkora! Amúgy nyert az Inter 2:0-ra. :)





 

2012. október 20., szombat

Hétvége...

Még mielőtt bármiféle taglalásba kezdenék elárulom, hogy az oktatás hogy megy a vizsgáig hátralévő időben. Hétfőtől csütörtökig a Fatelepen oktatnak mindenre, ami kellhet egy biztonsági őrnek, pénteken pedig motivációs tréningre járunk. Komolyan mondom, ezt a tréninget jobban élvezem, mint a jogszabályokat...közelebb is áll az érdeklődési körömhöz. Ma az első foglalkozáson a motivációról, az életcélról általánosságban és a személyiségtípusokról bővebben beszélgettünk. Alapvetően 4 féle személyiségtípus van, nekünk csak 3 fért bele az időnkbe ma és érzésem szerint megtaláltam azt, amelyik a legjobban illik rám. A 4 típus a következő: szangvinikus, melankolikus, kolerikus, flegmatikus. Tiszta személyiségtípus nincs, mindenkiben keverve vannak ezek a típusok és az alapján határozzák meg, hogy ki melyik csoportba tartozik, hogy melyik a domináns. Nekem a melankolikus és a jellemzés, amit átbeszéltünk szinte tökéletesen illik is rám, a másik típus, ami keveredett bennem az pedig pont a kolerikus, ami vicces, mert a kolerikus az pont a "főnöki jellem"... na de nem megyek ebbe jobban bele, mert majd hétvégén írok erről bővebben is. :) Házi feladatnak azt kaptuk, hogy egy hosszú kérdéssorból válasszunk ki egyet és fogalmazzunk hozzá meg egy választ. Én ezt a kérdést választottam: "Kész vagyok-e magamat egyszer s mindenkorra elkötelezni egy cél mellett?" Ha röviden akarom elintézni, elég annyit írnom, hogy 11 év. Ennyit áldoztam fel a lelkészi hivatásért, amiből végül nem lett és nem lesz semmi, mindezt úgy, hogy miután kvázi kirúgtak az ajtón megpróbáltam visszamászni az ablakon...szerintem elég lesz ezt kifejteni.
Egyébként ma a tanulás után kellően lefáradva rászabadítottam magam a Youtube-ra és mivel nem elég agysejtem pusztult el a jogszabályoktól előkerestem a Floricienta koncertet és azt néztem-hallgattam.  Tudom ez borzasztó gyerekes...na meg hát szappanopera eredetileg, de én szeretem. Egyrészt nyelvgyakorlásnak tökéletes, másrészt meg mindig ki tud kicsit szakítani a szürke hétköznapokból. Na és a Pobres los ricos-ra például remekül lehet port törölni. :D A bejegyzés végére ide is biggyesztek egy dalt magyar fordítással. Erről a számról mindig Nacho jut az eszembe...


2012. október 18., csütörtök

Elkezdődött a suli...

Ma volt a szakmai oktatás első napja. Nos....pozitívum, hogy könyvünk nem lesz, így legalább nem kapok szívrohamot, ha meglátom, hogy mekkora anyagot kell megtanulnom a vizsgáig, ám így 9-10 oldalas jegyzeteket firkálhatok naponta plusz a tengernyi fénymásolat. El is mentem ma a papírboltba és vettem két mappát, hogy tudjam hová tenni őket. Valami focista kerestem vagy minimum macskásat, de egyik sem volt, szóval az egyik az egyszerű lila, a másik meg farmermintázatú. Ma a jogról volt szó, mint fogalom, amin kis híján elaludtam, de volt ami - pontosabban aki - ébren tartson, a nap második felében pedig váltottunk a büntetőjogra. Egyik része ennek is száraz. de jóval érdekfeszítőbb, mint a jog fogalmának magyarázata. Hivatalosan egyébként személy- és vagyonőr leszek. Esküszöm csúnyán nézni sem tudok, de hát majd csak lesz valahogy. Mondjuk nekünk fegyverünk nem lesz, ergo ez a portás, csak EU-kompatibilis a neve... Na de tudjátok ki tartott ébren? Az egyik csoporttársam, aki mellett helyet is kaptam Barcelona szurkoló. Én megérkeztem a Madrid címeres sapkámmal a fejemen, ő már húzta le a cipzárt a felsőjén és verte a mellét, hogy ő barcás (mez volt rajta). Elővettem a füzetem, a helyzet rosszabb lett. Na mi illetve ki van a füzetem elején? Gonzalo Higuaín.... Csoporttársam beszólt, én válaszoltam, vitáztunk a többiek meg csak kapkodták a fejüket, amikor repkedtek az olyan kifejezések mint: kislányok, ovisok, hisztisek, színészek, összevásárolt csapat, színitanoda, Aprajafalva, Higuaín falábú...ezzel elevenemre tapintott, úgyhogy előadtam neki egy olyan kiselőadást, hogy szerintem még most is tátja a száját, ha nem szóltak neki, hogy csukja be. November 29.-ig én ez mellett fogok ülni....én tuti leütöm addig. A másik, ami érzékenyen érintett pedig az volt, hogy az oktató a jogfajtákat sorolta, van olyan, hogy egyházjog. Kissé degradáló megjegyzést tett az egyházra...szünetbe mondtam neki, hogy én lelkésznek készültem, úgyhogy... Mindenkinek meg lehet a véleménye félreértés ne essék. Nem fogom másra kényszeríteni, hogy ugyanúgy higgyen, ahogy én és az egyházról is úgy gondolkodjon, csak nem szeretem, ha úgy alkot valaki negatív véleményt az egyházról, vallásról, hogy nem is lát bele. Egyébként más az egyház meg más a vallás de ebből külön postot tudnék írni. Na de a suliról ennyit, mert eleget fogok én még a jegyzetem felett görnyedni, nem akarok most is ezen agyalni....

Más. Mutassatok még egy marhát, aki éjjel kettőkor felkel egy VB-selejtező meccs miatt, mikor másnap korán megy suliba, jogot tanulni... Én kiugrottam az ágyból és jöttem ide a géphez meccset nézni. :) Jól is tettem, mert ha én erről csak másnap szereztem volna tudomást, az roncsolta volna a közérzetem. :D Chile - Argentína 1:2 Az Albiceleste rosszul kezdte a meccset, a védelmük át is aludta a komplett 90 percet kiváltképp Campagnaro és Zabaleta. Fokozatosan tért észhez az argentin válogatott és vette át az irányítást, miközben hátul Romero parádézott. Gago kellemes meglepetés volt, ő is elég jól játszott. Messi kicsit aludt, de lőtt egy pofás gólt egy szép labdaátvétel után és épp Gagotól kapta a passzt. Di Maria a meccs nagy részében eszetlenkedett, de még így is adott egy gólpasszt. Viszont kisárgázta magát a következő VB-selejtezőről. :/ Gonzalo pedig....Gonza olyan gólt lőtt, hogy az álom utolsó foszlánya is kiröppent a szememből tőle. Az argentin kommentátor 20 percen át csak azt hajtogatta, hogy "világklasszis". :) <3 Annyira, de annyira örültem, hogy végre betalált! Már nagyon hiányzott, hogy gólt ünnepelni láthassam. :) Utána viszont Jara rögtön lerúgta én meg szívbajt kaptam, mert hordágyon vitték le.... ( Jara amúgy törlesztett és ez a paraj még lapot se kapott...) épp azt mondtam magamban, hogy de jó lenne, ha meccs után kiírná Twitterre Gonza, hogy mi a helyzet, hogy nyugodtan tudjak aludni és erre nem kiírta? :D :D Olyat nevettem. :D Szerencsére semmi súlyos, aminek még jobban örülök ismerve a tényt, hogy kipontozódott a fél Real Madrid...




2012. október 16., kedd

Életjel

Úgy néz ki ősszel menetrend szerint jön, hogy eltűnök kicsit. Tavaly is így volt, most is így van....Mentségemre legyen szólva igen elfoglalt lettem. Szeptember óta képzésre járok és épp ma lett vége az első hónapnak, ami még csak egy pszichológia felkészítő volt. Először bevallom őszintén a nem létező szőr is felállt a hátamon  még csak a gondolatától is ennek az önfejlesztő tréningnek, de a végére egész éveztem. Jó néha untam magam, mert például a tanulástechnikák nekem nem jelentettek újdonságot, de azért sokszor elgondolkoztatott, pláne amikor az önismeretről volt szó. Annamária, aki a tréninget vezette szerintem nagyon jól végezte a dolgát és igyekezett minél élvezhetőbben és fogyaszthatóbban előadni mindent és megtanította nekünk a dráma meg a a fejlődés háromszöget meg az oké-keretet és a sztrókolás szükségességét. :D Egyébként ezek nagyon érdekes témák, ha valaki szeretné akkor jelezzen kommentben és elmagyarázom. :) Holnaptól azonban jön a fekete leves...a szakmai oktatás. Nos....szokás szerint pesszimista vagyok. November 29.-én lesz az írásbeli vizsga és egyenlőre halvány lila dunsztom sincs, hogy addig miként fogunk mindent normálisan megtanulni? Az egész egyenlőre még eléggé egy összegubancolódott csomónak néz ki a szememben, amivel meg kell küzdenem, hogy szét tudjam választani a különböző színű cérnákat...Talán holnap letisztul kicsit a kép...Én mindesetre a szokásos pesszimizmusommal várom a holnapot és megyek is aludni. Éjjel kettőkor kiugrom az ágyból amúgy is, mert Chile-Argentína VB-selejtező lesz és szeretném megnézni. Remélem nyer az Albicelste és Gonzalo is gurít egy gólt, mert már elég rég nem ünnepelhettem Higuaín gólt...